Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Cases Ecològiques

Cases Ecològiques

Cases Ecològiques. Primerament, la podríem definir com una construcció lliure d’emissions de CO2, confortable, sostenible i econòmica. Però, el que és un dret com ara l’habitatge, molts el converteixen en una construcció a l’abast d’uns quants privilegiats, en comptes de ser honestos i dir que li podria sortir molt econòmica si se la fes vostè mateix. Però, això no interessa que les famílies ho sàpiguen per tal de seguir vivint de l’especulació permesa en aquest país.

Així també, i tornant al tema principal d’un habitatge ecològic, podríem afegir a les cases sostenibles que són construïdes amb materials naturals i de proximitat (normalment materials que el mateix terreny de l’edificació posseeix); amb un mínim consum d’energia i un respecte pel seu entorn de forma que, la casa queda integrada en el terreny i no al revés.

Cases amb molta energia positiva CASES ECOLÒGIQUES

A més a més, de contaminar el menys possible hi ha una altra raó més important encara: la salut emocional i física de les persones que habiten una casa ecològica; és a dir, l’harmonia amb què està tot fet, la calma que emeten les seves parets, les seves formes, els materials; també, la intenció i les emocions de les persones que han treballat en la seva construcció i l’amor amb què s’ha fet la casa tenen molt a veure amb l’aire zen; doncs, tot això repercutirà en el futur i el que es podrà arribar a respirar i també, viure dins d’elles. Ja que, una casa no és per uns dies, per uns mesos… Quan algú es fa una casa es pot dir que se la fa per sempre.

Per tant, aconsello que no tingueu pressa a l’hora de fer-vos una casa. Cal llegir molt i de molts vessants diferents per després extreure les teves pròpies conclusions. La construcció de casa teva, mai es pot convertir en un mal de cap; de forma que, a aquesta construcció se li ha de posar molt d’amor, bona intenció i gaudir de cada pedra, cada totxo, cada avenç, etc… Així doncs, és com aconseguirem aprofitar-la des del començament. Bona sort!

IDIOMES