Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Abellan Construccions Sant Cugat:

Abellan Construccions Sant Cugat; per començar, som una empresa de construcció, reformes integrals i obra nova situada a Sant Cugat del Vallès. Els nostres serveis disposen d’ una àrea d’actuacció de tot el Vallès Occidental i el Barcelonés.

Bàsicament, ens dediquem a la construcció i reforma integral de cases, pisos, xalets, locals, etc. La nostre dilatada experiència al llarg dels anys, i l’aprenentage amb els millors professionals, ens ha permès una sòlida formació; tot això, ha resolt en la construcció de cases d’estil tradicional, modernes i rústiques amb acabats immillorables junt amb materials de primera qualitat. Així mateix, la satisfacció dels nostres clients és la nostra garantia de les feines desenvolupades; és a dir, ja siguin feines simples o complexes les comencem i les finalitzem en els terminis establerts i amb execel·lents acabats.

  • Construcció, reestructuració, rehabilitació o reforma de qualsevol tipus
  • Cobertes de teula o pissarra
  • Construcció integral ( instal·lacions llum, aigua, gas,etc.)
  • Façanes ventilades
  • Estructures o murs de formigó
  • Murs de pedra

Per tal de donar més agilitat a un projecte, també, ens encarreguem de l’obtenció de tots els permisos necessaris de l’obra en qüestió; d’aquesta forma, el client s’estalvia temps i mals de cap amb la documentació.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de Sant Llorenç,17, 08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon
IDIOMES