Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Agullana Bar Cafeteria la Concòrdia:

Agullana Bar Cafeteria la Concòrdia; primerament, estem situat en un edifici històric que el data al 1851 i conegut a tot el poble com “la Sala d’Agullana”. Aquí és son es troba la nostra cafeteria i bar amb una agradable jardí ideal per gaudir de concerts en directe i a la fresca a l’estiu. Així mateix, cal dir que el nostre local desprèn caliu i encant on podràs gaudir d’un refresc, un plat combinat, en família, amb amics… La nostra cuina és oberta de 9 del matí fins a les 23 hores per:

  • Plats combinats
  • Amanides
  • Entrepans elaborats i casolans
  • Pizzes

A més a més, disposem d’escenari i pista de ball interior i exterior; un local on podràs passar-t’ho d’allò més bé. També, fem esdeveniments a mida com aniversaris, celebracions, concerts, etc. Sense oblidar-nos ni per un moment de la nostra pantalla gran on podràs debatre la projecció dels partits de futbol.

Així mateix, tots els divendres de les nits d’estiu oferim sopar amb música en viu. Som l’espai ideal per la mainada, adults, famílies, colles, grups… Som el local de culte d’Agullana; un bar cafeteria, espaiós i agradable amb un tracte familiar i acollidor que fa que els nostres clients siguin fidels als nostres serveis.

Deixa un comentari

IDIOMES