Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Alcanar Restaurant Lo Marjal:

Alcanar Restaurant Lo Marjal, som un establiment situat davant la platja Marjal on podran assaborir les nostres especialitats en marisc així com la nostra cuina mediterrània. També podran gaudir de la nostra zona chillout amb un gintònic, un refresc o un còctel. Així mateix oferim una cuina casolana i acurada sense perdre el toc metiterrani a les Cases d’Alcanar.

  • Menú diari
  • Especialitat en marisc
  • Paelles
  • Arrossos
  • Fideuàs
  • Cuina mediterrània

A escassos metres del mar i just davant del mar, el restaurant lo Marjal ens ofereix a les seves instal·lacions les millors mariscades, paelles i cuina mediterrània dins  un ambient d’autèntica marisqueria a les Cases d’Alcanar (Tarragona). Especial per a celebracions  en grups, ocasions especials , dinars de negocis o familiars. Un servei impecable i menjar de qualitat. També, ara que s’acosta la millor època per gaudir del bon marisc, lo Marjal disposa de menús  per a sopars de grups. És a dir, en aquests menús  podreu gaudir del menjador, de la terrassa o bé, de la zona chillout.


Dinars o sopars de grup per relaxar-se una mica i deixar-se atendre en un ambient mariner, de tracte exquisit i servei excel·lent; i d’aquesta forma, gaudir del lloc perfecte per donar-se un homenatge amb bons mariscs i el millor i més autèntic menjar mariner.

Address

Our Address:

Av. del Marjal, 43569 Les Cases d'Alcanar,

Telephone:

Deixa un comentari

IDIOMES