Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Aldover Apartaments Zona els Ports Delta Ebre:

Aldover Apartaments Zona els Ports Delta Ebre; per començar, la finca està situada a 9 Km de Tortosa,  als afores de la població d’Aldover (Tarragona). Les Olles, són apartaments que estan envoltats d’oliveres i garrofers, així com unes magnífiques i impressionants vistes a les muntanyes dels Ports i la Serralada de Cardós; també ideal per visitar el Delta de l’Ebre. Enmig del camp, està situada la finca “Les Olles” que consta de dos apartamentsles Olles” i “el Toscar”; amb una capacitat de 2-4 places cadascun.

La decoració dels allotjaments  s’ha realitzat amb especial afecte i personalment, a partir de materials naturals i reciclats, on predomina la fusta d’olivera i els colors blanc i blau típics de la zona. D’aquesta manera, es segueix un estil purament mediterrani, fresc, relaxant, acollidor, alegre i lluminós.

Els apartaments estan completament equipats; també tenen xemeneia, dormitori, bany, cuina, sala d’estar, barbacoa, jardí, piscina… Ideals per a una parella sola o amb nens.

D’una banda, l’ampli jardí que envolta la casa està acuradament acaronat. Disposa de diferents racons amb taules i cadires que conviden a relaxar-se; per altra banda,  la piscina i la barbacoa, el racó de la Verge, la font de Figuera i la zona chill out, donen moltes més possibilitats als apartaments. També, hi ha hort i galliner dels que els nostres hostes podran servir-se lliurement. A més a més, podran visitar l’estable de la ruca i les ovelles.

Cal afegir que també, disposem d’una sala de ioga.

Deixa un comentari

IDIOMES