Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Alinyà Lleida Restaurant Fonda Lluïsa Peretó:

Alinyà Lleida Restaurant Fonda Lluïsa Peretó; per començar, som una casa de pagès, residència amb servei d’habitacions i restaurant. Estem situats al pre-pirineu de la comarca de l’Alt Urgell a la població d’Alinyà. Així mateix, el nostre restaurant ofereix una carta variada i casolana elaborada amb  productes de temporada i proximitat. Entre les nostres especialitats podeu tastar el trinxat de muntanya, l’escudella de la casa, carn de caça, en temporada de tardor cuina amb bolets, truites de riu… A més a més, peus de porc, macarrons amb crema de ceps, pollastre rostit amb prunes, cuina per a vegans o vegetarians, etc.

L’allotjament té una capacitat de fins a 8 persones i compta amb una sala d’estar amb xemeneia, calefacció, cada habitació disposa de bany i tv. També, posem a disposició dels nostres hostes la terrassa i el jardí per tal que puguin gaudir de les meravelloses vistes que envolten el poble.

El nostre servei és proper i familiar perquè els nostres clients es sentin com a casa; d’aquesta forma, fidelitzem els nostres clients: amb el nostre tracte, el servei d’allotjament, la gastronomia de la zona, la calma i tranquil·litat de l’entorn i els nostres preus assequibles.

Dimecres tancat per festa setmanal. Excepte des de l’última setmana de juliol fins al 31 d’octubre.

Adreça & Contacte

Adreça

El Peretó, s.n, 25794 Llobera, Lleida

Telèfon
IDIOMES