Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Allotjament Guàrdia Noguera CasaPerdiu:

Allotjament Guàrdia Noguera CasaPerdiu; per començar, casa de l’any 1840 situada al Pallars a la població de Guàrdia de Noguera. Disposem d’ un aforament de fins a 15 persones. Casa Perdiu es una casa totalment rehabilitada;  ja que s’ha mantingut el seu encant original amb les comoditats d’avui. També, oferim allotjament per a dues habitacions dobles, dues habitacions triples, 1 habitació quàdruple i una individual, repartides en dues plantes; totes elles equipades amb bany, calefacció i televisió. Sala d’estar amb televisió, jocs de taula, i també lectura. Disposem d’ascensor per accedir a les plantes, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Així mateix,  oferim servei de menjador, esmorzars, dinars i sopars, productes típics del Pallars i cuina d’autor. A més, nombroses activitats com l’Observatori Astronòmic de l’Ull del Montsec; visitar l’espai natural del congost de Montrebei al Pallars Jussà – La Noguera, són algunes de les meravelles que podreu visitar a la nostra zona.

Novetat: Ara a més a més, a Casa Perdiu disposem de tres apartaments totalment equipats i aptes per a persones amb mobilitat reduïda; apartaments còmodes, confortables i funcionals. N’hi ha dos apartaments de 6 places i un de 4 places.

 

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES