Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Allotjament Vall Cardós Hort Metge:

Allotjament Vall Cardós Hort Metge; és una casa de poble independent situada a la població de LLadrós a la Vall de Cardós i molt a prop de les pistes d’esquí. Tots tres apartaments, estan totalment equipats amb una capacitat de 4, 4 i 8 persones respectivament. A més, és ideal per gaudir d’unes vacances en un entorn rural; també, però amb totes les comoditats que li permetran triar diferents activitats, segons preferències i època de l’any. Així mateix,  hem de dir que L’Hort del Metge està molt a prop del riu, per poder-se banyar a l’estiu en un lloc idíl·lic de la Vall.

Totes les habitacions disposen de 2 llits o llit de matrimoni on podran gaudir de les magnígiques vistes de la casa, la gran terrassa i el fabulós jardí amb barbacoa.

Així mateix, cal dir que aquesta comarca és coneguda pel seu entorn rural; ja que encara hi ha molta gent que viu de la ramaderia (vaques, ovelles i cavalls). El Pallars Sobirà forma part també del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’Estany de Sant Maurici al seu territori; així com, la majoria del nou Parc Natural de l’Alt Pirineu. Per tant, podem dir que ens trobem davant un entorn ric en la fauna, flora i geologia.

IDIOMES