Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Alumini Vidres Igualada:

Alumini Vidres Igualada. Empresa dedicada a la fabricació, manipulació i muntatge de tota classe de vidre i de fusteria d’alumini. Així mateix, som una empresa de nova creació nascuda de la tradició vidriera heretada de VIDRES IGUALADA i de l’energia i coneixements que el nostre personal segueix aportant i renovant dia a dia.

Som una empresa dinàmica que segueix la senda de la seva predecessora amb constant seguiment dels avenços tecnològics tant en productes finals com en maquinària. És a dir, aquests són els motius pels què seguim oferint solucions eficaces als clients habituals; alguns amb relació des de fa més de 25 anys, i amb nous clients que descobreixen en nosaltres un vessant innovador a més d’un suport conceptual sobre tot tipus de muntatge i productes específics.

Els nostres principis de serietat, professionalitat, responsabilitat i dedicació ens porten a rebre la confiança de clients. Arquitectes, constructors, decoradors i companyies d’assegurances; així com del particular que ha estat qui, gràcies al “boca a boca”, i al compliment dels mateixos, ens ha fet grans i coneguts.

A més, a més, cal dir que les nostres instal·lacions compten amb més de 800 m2 de superfície. La maquinària que atresorem ens permeten realitzar tota la fabricació i/o manipulació dels nostres productes. D’aquesta forma, no hem de dependre de tercers exceptuant casos molt puntuals i específics; separant en dues naus industrials tot el concernent al ram del vidre d’una banda i de la fusteria d’alumini per un altre. Així mateix, disposem d’una botiga amb exposició de 150 m2 on poden ser assessorats pel  nostre personal professional, així com ensenyar-li i aconsellar-li sobre els nostres productes i  els nostres acabats.

Els hi convidem al fet que ens coneguin, ens tractin, ens demanin consell i, sense cap tipus de compromís, els farem un pressupost ajustat a les seves necessitats. Ens trobarà al carrer Gran Bretanya, 3 del Polígon Industrial les Comes d’Igualada.
IDIOMES