Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Amposta Peix Fresc Peixateria Rosi:

Amposta Peix Fresc Peixateria Rosi; per començar, cal dir que som un negoci familiar que treballa amb tot tipus de peix. Estem situats a Amposta (Tarragona) i amb una llarga trajectòria professional de més de 30 anys en el món del peix; ja que som la tercera generació al capdavant de la peixateria. Així mateix, cal dir que els nostres serveis van des de la venda al detall fins a la venda a l’engròs, també donem servei a l’hostaleria; d’aquesta forma tothom té producte de qualitat i a bon preu, és a dir sense intermediaris. A les nostres peixateries trobareu gran varietat de peix i marisc fresc de cada dia; doncs, també en tenim una peixateria al Mercat Municipal d’Amposta. Les barques surten cada dia per tal de poder abastir els nostres clients amb els productes de sempre i la qualitat de sempre.

A més a més, donem servei a domicili i agafem comandes per telèfon i whatsapp 669346440; d’aquesta forma, evitem cues innecessàries i els nostres clients guanyen temps i s’estalvien desplaçaments.

A Peixateria Rosi volem que la compra de peix sigui soferta, i que els nostres clients gaudeixin de tota la varietat possible a l’hora de triar el plat que volen cuinar; és a dir, les nostre botigues tenen com a objectiu principal portar peix fresc i marisc als paladars més exigents.

Horari peixateria:

  • Tardes de dilluns a divendres de 19 a 21 hores
  • Matins de dimecres i dijous de 8.30 a 13 hores

Horari parada mercat:

  • Matins de dimarts, divendres i dissabtes de 7:30 a 14 hores

 

Estem de VACANCES FINS EL 31/08/21, dimecres  1/09/21 ens podreu trobar de 19 a 21 hores i a partir de dijous 02/09/21, en els horaris establerts.

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES