Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Amposta Peix Fresc Peixateria Rosi:

Amposta Peix Fresc Peixateria Rosi; per començar, cal dir que som un negoci familiar que treballa amb tot tipus de peix. Estem situats a Amposta (Tarragona) i amb una llarga trajectòria professional de més de 30 anys en el món del peix; ja que som la tercera generació al capdavant de la peixateria. Així mateix, cal dir que els nostres serveis van des de la venda al detall fins a la venda a l’engròs, també donem servei a l’hostaleria; d’aquesta forma tothom té producte de qualitat i a bon preu, és a dir sense intermediaris.

A les nostres peixateries trobareu gran varietat de peix i marisc fresc de cada dia; doncs, també en tenim una peixateria al Mercat Municipal d’Amposta. Les barques surten cada dia per tal de poder abastir els nostres clients amb els productes de sempre i la qualitat de sempre.

A més a més, donem servei a domicili i agafem comandes per telèfon i whatsapp 669346440; d’aquesta forma, evitem cues innecessàries. Pel que els nostres clients guanyen temps i s’estalvien desplaçaments.

A Peixateria Rosi volem que la compra de peix sigui soferta, i que els nostres clients gaudeixin de tota la varietat possible a l’hora de triar el plat que volen cuinar; és a dir, les nostre botigues tenen com a objectiu principal portar peix fresc i marisc als paladars més exigents.

Horari peixateria:

  • Dimecres i Dijous de 8’30 a 13 hores
  • Dilluns de 19 a 21 hores

Horari mercat caselles 12 i 26:

  • Dimarts, Divendres i Dissabte de 8 a 14 hores

UBICACIÓ MERCAT

Del 31 de juliol’23 fins el 4 de setembre’23, tots els dilluns tarda romandrà tancada la peixateria a causa de la veda ecològica.

TANCAT PER VACANCES DEL 7 D’AGOST 2023 FINS AL 3 DE SETEMBRE 2023 AMBDOS INCLOSOS

IDIOMES