Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Arbúcies Restaurant Coll de Te:

Arbúcies Restaurant Coll de Te; primerament, cal dir que el restaurant, està situat dins el parc natural del Montseny (Arbúcies) on tot és natura i tranquil·litat, a la província de Girona. És un restaurant amb menjar a la brasa, cuina  casolana i mediterrània. A més a més,  amb un encant especial envoltat de la natura del Montseny on s’hi respira pau, harmonia i tranquil·litat. És a dir, un indret on pot gaudir de l’entorn i la família, amb unes instal·lacions diàfanes, netes, acollidores i confortables. Tot això, amb un personal magnífic i amable encatat d’atendre’l. També, cal dir que oferim una qualitat-preu justa.

La nostra cuina elaborada amb productes de temporada com per exemple:  fricandó, escudella, esqueixada, escalivada, botifarres, peus de porc, parrillada de verduretes, brases… L’entorn acompanya a fer una passejada abans o després de l’àpat. Coll de Te, ofereix Wi-Fi gratuït per als clients. També, disposem d’una meravellosa terrassa i un esplèdid jardí per tal de gaudir de la natura que ens envolta.

Arbúcies és una població d’uns 7000 habitants on n’hi ha molts indrets per visitar i passar el dia. Per exemple, alguns dels llocs més turístics i visitats són: el castell de Montsoriu, la riera d’Arbúcies, el museu etnològic del Montseny o el patrimoni cultural.

IDIOMES