Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Arenys Museu Marès Museu Mineralogia:

Arenys Museu Marès Museu Mineralogia; primerament, el Museu d’Arenys de Mar està format per dues seccions: el Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia. A la seu central situada al carrer de l’Església, 43 es troba el Museu Marès de la Punta on trobareu un museu dedicat a l’artesania de les puntes de coixí; és a dir, un dels oficis femenins més estesos a tota Europa.

En el museu podeu fer un recorregut per a la diversitat de puntes de tota Europa. D’aquesta forma podreu veure les aplicacions en la moda, la roba de la llar, l’art…

Així també, dins el mateix edifici trobareu l’exposició Arenys de Mar, una història i les sales d’exposicions temporals. Tot just al seu costat, el Museu Mollfulleda de Mineralogia situat al carrer de l’Església, 37-39; té una de les col·leccions de minerals més importants de Catalunya; cosa que permet experimentar i entendre la importància de la mineralogia.

L’ENTRADA DONA DRET A LA VISITA DE TOTS DOS MUSEUS.

OBERT TOT L’ANY.

Les instal·lacions del museu són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda; també, disposa de mòduls i suports per a persones amb discapacitat visual i auditiva.

Servei d’activitats culturals com visites guiades, tallers per famílies.

Horaris:

  • De dimarts a dissabte de 10 a 13h.
  • Diumenges i festius d’11 a 13h.

Més informació

https://museu.arenysdemar.cat/

IDIOMES