Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Mataró Argentona Maresme Estufes Llenya Pellets :

Martaró Argentona Maresme Estufes Llenya Pellets; primerament, cal dir que vam començar fa més de 30 anys a vendre llenya de la millor qualitat; d’aquesta forma, hem dut el caliu i la calor a moltes llars durant l’ hivern. Els inicis de Llenya i Pellets va ser l’any 1982 a Òrrius on es venia llenya i derivats. Pels volts de l’any 2000 vam decidir traslladar-nos a Argentona (el Maresme) per tal de poder donar els nostres serveis a més gent.

Més endavant, i seguin les directrius de Llenya i Pellets, a banda de la llenya (producte tradicional de l’empresa) hem volgut apostar encara més, per la sostenibilitat i l’energia natural; llavors és quan introduïm la venda i distribució dels productes de biomassa.

Així també, cal dir que disposem d’estufes de llenya i de pellets de les millors marques del mercat. Per tant, el podrem assessorar de l’estufa que més li convé segons l’espai a escalfar, freqüència d’ús, si és una casa aïllada, etc…

La nostra principal premissa és que el client quedi content amb el seu producte i un servei òptim; ja que, és la nostra forma de fidelitzar els nostres clients.

Els nostres serveis:

  • Venda de pellets i llenya
  • Venda i instal.lació d´estufes de pellets i llenya
  • Productes per a estufes i xemeneies
  • Escura-xemeneies

Mataró Premià Cabrera Vilassar Badalona Argentona Dosrius

IDIOMES