Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Argentona Menú Restaurant Atahualpa:

Argentona Menú Restaurant Atahualpa; primerament, cal dir que el restaurant, està situat a la comarca del Maresme (Argentona). És un restaurant amb Cuina del Río de la Plata amb aire mediterrani i complementada. Tot dins un espai on s’hi respira alegria, harmonia i caliu. És a dir, un indret on pot gaudir de l’entorn i la família, amb unes instal·lacions diàfanes, netes, acollidores i confortables. Tot això, amb un personal magnífic i amable encatat d’atendre’l. També, cal dir que oferim una qualitat-preu justa.

La nostra cuina elaborada amb productes de temporada com per exemple:  pop a la graella, bacallà atahualpa, mix de carn, milanesa napolitana,  suprema de pollastre, caneló de blat de moro, raviolone pizzaiola, empanada de sitons, empanada de la terra, amanides, entrants, postres casolans… A més a més, disposem d’un gran ventall de cerveses clàssiques, de barril i artesanals. D’aquesta forma, podràs escollir la cervesa que més s’adapti als teus gustos.

Parlem una mica del nom del nostre restaurant; Atahualpa, és a dir, en Quetxua “l’au de la fortuna”, fou el darrer sobirà de l’Imperi Inca (~1500-1533).  Neix a Quito, fill d’una princesa de l’ancià del Regne de Quito i de Sapa Inca Huayna Capac. Francisco Pizarro el va empresonar i va exigir un gran rescat a canvi d’alliberar-lo. Malgrat haver pagat la quantitat exigida, fou condemnat a mort i penjat.

IDIOMES