Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Balaguer Neteges Espai Net :

Balaguer Neteges Espai Net. Per començar, dir que som una empresa de Balaguer dedicada a neteges integrals. A Espai Net fem neteges integrals de tallers mecànics, maquinària mecànica, ferritxa…També comunitats, pàrquings, despatxs, oficines, establiments comercials, escoles, bancs, naus industrials, neteges de fi d’obra. A més a més,  neteges en general, vidres, rètols, neteja de catifes i moquetes; també fem abrillantament i enllustrament de terra com terratzo, marbre, etc per a escoles, comunitats, oficines, comerços i particulars.

Disposem de nebolitzador per desinfectar espais i higienitzadors amb ozó per una neteja integral i segura que elimina el virus de la COVID-19 amb total garantía.

Les nostres neteges són totalment personalitzables. És a dir, vostè mateix podrà triar els elements que vol netejar de cada racó de casa seva. La nostra empresa pot mostrar-li totes les zones que estan incloses en la nostra neteja base i higienització d’immobles. A més, oferim un nivell bàsic de neteja i podrà afegir tants nivells com vulgui per tal de personalitzar el seu servei de neteja a fons del seu habitatge. El mateix procediment es pot fer per la higiene i neteja de locals, pàrquings, escoles, naus, tallers mecànics…

Fem pressupostos sense compromís i ens adaptem a les necessitats de cada client a un preu just. També, adaptem l’horari segons convingui al client. Servei professional i garantit de neteja tant per a particulars com per a empreses, entitats públiques, entitats privades i comunitats de propietaris.

Address

Our Address:

Balaguer

Deixa un comentari

IDIOMES