Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Baló Gàstric Sense Cirurgia Nutrimed Sabadell:

Baló Gàstric Sense Cirurgia Nutrimed Sabadell. Primerament, cal dir que a Nutrimed Sabadell som un equip de professionals de la nutrició format per la Dra. Escabia, amb llicenciatura i màster i nutrició i Daniel Fernández Martínez llicenciat en farmacèutica. L’objectiu principal de Nutrimed Sabadell és oferir un producte innovador per la pèrdua de pes, és a dir, el baló elipse; aquest baló gàstric és de gran eficàcia i totalment innocu per la salut i amb beneficis pel cos i l’estat d’ànim del pacient; per tant, amb un seguiment continu i una dieta ajustada a les necessitats de cada pacient, podem garantir l’èxit de la pèrdua de pes en un temps relativament curt.

És a dir, que la pèrdua de pes total s’aconsegueix al cap de 6 mesos aproximadament i el baló elipse s’elimina els 4 mesos després d’haver-lo ingerit. En 20 minuts, sense dietes hipocalòriques, sense cirurgia, sense endoscòpia ni anestèsia; ja que, crea una sensació de plenitud constant i sense gana, cosa que afavoreix la dieta del pacient.

Si vols conèixer de primera mà el tractament, vine a veure’l i el descobriràs per tu mateix; en pocs mesos podràs constatar què fàcil és aconseguir el teu pes ideal. Estem situats a la capital del Vallès Occidental.

IDIOMES