Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Banyoles Porqueres Bicicletes Caiac Natura:

Banyoles Porqueres Bicicletes Caiac Natura; primerament cal dir que som una empresa d’activitats de lleure especialitzada en caiacs i bicicletes. Així mateix, dir que treballem a tota la comarca del Pla de l’Estany (Porqueres i Banyoles) i també, a Girona. Les nostres activitats es realitzen durant tot l’any. A més, tenim lloguer de caiacs i bicicletes, fem visites guiades i tir amb arc. La idea principal de la nostra empresa és combinar el lleure esportiu mitjançant el coneixement i respecte pel mitjà natural. Descobreix la natura fent esport!

També, cal dir que el llac de Banyoles reuneix totes les característiques per poder realitzar l’activitat de caiac. Així mateix, al ser un entorn amb un ecosistema molt sensible als canvis, està prohibit el seu accés amb  caiacs particulars. Per aquesta raó, es posa a disposició dels visitants el servei de lloguer de caiacs a través de la nostra empresa de Caiac i Natura; ja que el preu inclou el material per realitzar l’activitat, l’entrada amb dret d’ús de les instal·lacions del Club  Natació Banyoles i el monitor.

Deixa´t portar per passar una estona divertida de lleure i esport en companyia de professionals, tenim diverses activitats de les que podràs gaudir.

 

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES