Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Banyoles Porqueres Bicicletes Caiac Natura:

Banyoles Porqueres Bicicletes Caiac Natura; primerament cal dir que som una empresa d’activitats de lleure especialitzada en caiacs i bicicletes. Així mateix, dir que treballem a tota la comarca del Pla de l’Estany (Porqueres i Banyoles) província de Girona. Les nostres activitats es realitzen durant tot l’any. A més, fem rutes guiades per grups i/o famílies, amb una durada de dues hores aproximadament. Durant la temporada d’estiu es pot banyar després de l’activitat de kayak.

Per a més informació la podeu demanar a través del nostre correu electrònic: info@caiacinatura.com
També podeu contactar amb nosaltres per telèfon o Whatsapp al 699770647

caiac i natura banyoles

La idea principal de la nostra empresa és combinar el lleure esportiu mitjançant el coneixement i respecte pel mitjà natural. Descobreix la natura fent esport!

També, cal dir que el llac de Banyoles reuneix totes les característiques per poder realitzar l’activitat de caiac. Així mateix, al ser un entorn amb un ecosistema molt sensible als canvis, està prohibit el seu accés amb  caiacs particulars.

Deixa´t portar per passar una estona divertida de lleure i esport en companyia de professionals, tenim diverses activitats de les que podràs gaudir.

caiac i natura porqueres

 

IDIOMES