Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Banyoles Tancaments Albert Alumini Pvc :

Banyoles Tancaments Albert Alumini Pvc; primerament, som una empresa de dedicada a la fabricació i instal·lació de portes, finestres i tancaments d’alumini, vidre i pvc. Estem situats a Banyoles (Girona). També, a Tancaments Albert fem feines de qualitat respectant els terminis d’entrega; a més, fem un seguiment continu i exhaustiu de l’obra o feina a realitzar.

  • Portes
  • Finestres
  • Sostres mòbils
  • Mosquiteres i també Mallorquines
  • Tancaments
  • Balconades

A més, a Tancaments Albert som una empresa dedicada a la fabricació, instal·lació i rehabilitació d’alumini, PVC i vidre. Per tant, els elevats costos d’intermediació queden anul·lats, ja que tractem directament amb el client final; d’aquesta forma, eliminem despeses innecessàries. La nostra llarga experiència així com l’especialització en els nostres treballs han donat com a resultat una considerable llista de clients satisfets.

Donem les gràcies perquè els nostres clients dia rere dia depositen la seva confiança i fidelitat a la nostra empresa. A més, oferim un tracte proper i personalitzat cosa que  permet donar un bon assessorament i enteniment en la tasca a desenvolupar. Per donar el millor de la nostra empresa, avancem junt amb la tecnologia tant a nivell d’eines com a nivell constant formatiu. Per tant , el nostre principal objectiu és aportar treballs de qualitat respectant, en tot moment, els terminis de lliurament.

Adreça & Contacte

Adreça

Mercè Rodoreda, 15 Porqueres

Telèfon
IDIOMES