Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Bar Cafeteria Restaurant Casal d’Alfés:

Bar Cafeteria Restaurant Casal d’Alfés. Per començar, el nostre restaurant està a la comarca del Segrià (Alfés). També, cal dir que es poden realitzar celebracions per a grups adaptant-nos a les necessitats de cada client. Estem oberts tots els dies excepte dilluns; el nostre horari comença a partir de les 7.30 hores del matí fins a tancament. Així mateix, les nostres instal·lacions ens permeten fer celebracions com: colles, reunions d’empresa, reunions familiars i d’esdeveniments.

El Casal d’Alfès disposa d’un gran equip de professionals que faran que la seva estada sigui tal i com havia previst.

  • Menú diari 12,50€  (postres, beguda i iva, inclosos)
  • Menú cap de setmana 22€ (postres, beguda i iva, inclosos)
  • Menú per a grups

També, cal dir que la nostra cuina es basa en productes de proximitat i de temporada de la millor qualitat; cuina catalana i acurada amb plats elaborats i cuidant el més mínim detall. A més a més, de les nostres especialitats podem recomanar:

les nostres fideuàs, paelles, cargols a la llauna, estofat de sípia, caneló de vedella amb calçots i poma, croquetes casolanes, galtes de porc, entrecot amb salsa de ceps, albergínies farcides, raviolis de gamba i cranc, xai a la brasa, gaspatxo de pera, risotto de calçots…

IDIOMES