Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Bar Cafeteria Tàrrega Alba:

Bar Cafeteria Tàrrega Alba; per començar, estem situats a Tàrrega (Lleida). Un espai on podràs esmorzars, dinar o berenar. Som un indret que també disposa de terrassa a l’aire lliure i el seu servei de restauració ofereix menú de migdia, plats combinats, esmorzars i berenars. Així mateix, estem oberts de dilluns a diumenge de 6 a 22.30 hores

Comencem el dia oferint els nostres clients un bon esmorzar, un bon cafè, torrades, entrepà, sucs naturals… És a dir, un bon àpat per començar el dia amb energia i bon peu. També a mig matí pots fer la teva pausa per prendre un refresc, cafè, una tapa, un mos o un entrepà que et mantingui fins l’hora de dinar.

Després, al migdia no et pots deixar de tastar el nostre menú diari confeccionat per menjar de tot durant la setmana; ja que sempre mirem que segueixi una dieta equilibrada, amb cuina mediterrània de mercat i elaborada amb productes de temporada.

El berenar, també, és un àpat important, doncs fa que no sopis més del compte i d’aquesta manera, les digestions no et seran pesades al vespre. És una bona forma de fer varis àpats al dia però sense atipar-se.

Cafeteria restaurant Alba

Adreça & Contacte

Adreça

Carrasco i Formiguera, s/n Tàrrega

IDIOMES