Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Bar El Casal de Tiana:

Bar El Casal de Tiana, som un establiment situat al meravellós i pintoresc poble de Tiana. Terra de mar i muntanya al balcó del Mediterrani dins la comarca del Maresme. Així mateix, cal dir que oferim una cuina casolana i catalana per esmorzar, dinar o sopar. També pot gaudir dels seu àpats a la nostra terrassa.

  • Menú diari
  • Tapes
  • Plats combinats
  • Còctels o gintònics

La nostra ubicació és immillorable, al costa de l’Ajuntament. Només entrar, trobareu la nostra gran terrassa, un pati enorme genial per gaudir-lo a qualsevol temporada de l’any. Oferim qualitat als nostres plats i el nostre pa de coca no te’n pots anar sense tastar-lo… Res a veure amb altres tipus de pa. A més d’oferir qualitat als nostres plats, podem dir que la nostra cuina està elaborada amb productes de proximitat; cosa que fa que els nostres clients siguin fidels als nostres plats. També, els productes o matèries primeres de temporada, els afegim als nostres plats de cuina casolana.

Així mateix, els nostres preus són populars; és a dir, que tenim una excel·lent qualitat preu que fa que mantinguem la fidelització del nostres clients i un boca orella del qual estem molt satisfets.

 

IDIOMES