Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Barcelona Carcoma Corcs Termites Garbi:

Barcelona Carcoma Corcs Termites Garbi. Primerament, som una empresa especialista en el tractament de la fusta i les seves patologies; és per això que tenim la preocupació de la seva conservació i tractament. Fem tractaments de mobles, obres d’art, reforç de bigues, tractament de la fusta en general, tractament de fongs de la fusta, decapats… Per aquest motiu tenim un grau d’especialització tan important que ens ha fet desenvolupar una cambra de tractament pel sistema anomenat “shock tèrmic” patentat per la nostra organització. Aquest tractament va dirigit a mobiliari i antiguitats.

Tanmateix, disposem d’una certificació d’eficàcia expedida pel prestigiós centre de investigació “Cidemco” a Azpeitia. La qual cosa, fa que les nostres feines estiguin garantides.

Estem al cap davant de les tècniques  més modernes, en la utilització de productes o tractaments com són els esquers per a termites; a base d’inhibidors de creixement així com,  nous productes de injecció no repel·lents o en gel.

També, disposem de sistemes de neteja i sanejament de les fustes com són la projecció de micro-partícules a baixa pressió, les banyeres de decapat  per immersió o moderns sistemes de reforços estructurals.

Tot això, realitzat sempre per personal altament qualificat i en constant formació per tal d’oferir al client la millor solució. Servei a tot Barcelona i província.

Adreça & Contacte

Adreça

Carretera del Mig, 39 08940 Cornellà de Llobregat

Telèfon
IDIOMES