Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Barcelona Eixample Maletes Motxilles Nou Odet:

Barcelona Eixample Maletes Motxilles Nou Odet; per començar, hem de dir que som una botiga especialitzada en maletes a Barcelona i a Granollers. Així també, trobareu a les nostres botigues gran varietat en bosses, motxilles i complements. A Barcelona, estem situats a l’Eixample i a Granollers en ple centre.

Des de Nou Odet tenim més de 20 anys d’experiència en moda i tracte personalitzat com a filosofia; per aquest motiu, ens hem proposat seguir evolucionant junt amb les noves tecnologies i així poder oferir molt més als nostres clients. A més a més, donem assessorament sense compromís per tal de donar soluciones a les seves necessitats. Comptem amb un equip jove, dinàmic i emprenedor amb el que tractem d’aconseguir la satisfacció dels nostres clients i la bona imatge.

A les nostres botigues de maletes a Barcelona o a Granollers, podran trobar un gran estoc de motxilles i bosses de viatge de les millors marques. Disposem de les millors opcions d’equipatges de cabina, carry on i coixins de viatge; és a dir,  tot el que necessiten al seu viatge a l’aeroport abans de pujar-s’hi a l’avió.

També, cal dir que a les nostres instal·lacions comptem amb la varietat més gran de maletes, equipatges de mà, etc. Ja siguin grans i/o rígids, amb gran varietat de colors i mides, sistemes de rodes resistents. Maletes de mides autoritzades per a totes les aerolínies, amb cadenats de seguretat i/o combinació.

No ho dubti, som la seva botiga especialitzada en maletes i motxilles!

IDIOMES