Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Barcelona Humedades Humitats Garbi:

Barcelona Humedades Humitats Garbi. Per començar, som una empresa especialista en eliminar les humitats produïdes per diferents causes. Donem servei a tot Barcelona i província.

  • Les humitats per condensació; de vegades, ens apareixen taques de floridura i males olors, és a dir “olor de tancat”; aquests són clarament símptomes d’humitat per condensació. Així mateix, aquesta problemàtica també ocasiona baf als vidres i especialment a l’ hivern. La causa és l’excés  d’humitat que hi ha dintre de l’habitatge que es localitza en els punts més freds.
  • Les humitats per filtració es troben sota terra o en un desnivell de la construcció. Això és habitual en zones amb desnivells com carrers amb pendents pronunciades, construccions en zones muntanyoses o soterranis. Aquest tipus de humitats a més de ser espectaculars pel seu deteriorament poden arribar fins i tot a ser perilloses, ja que poden afectar els forjats deteriorant i afectat de manera significativa a la seva solidesa.
  • Les humitats capil·lars són aquelles que tenim a casa, que pugen per les parets des del subsòl; són degudes al fenomen físic de la capil·laritat, i tenen el seu origen en els corrents subterrànies d’aigua. En aquest cas les humitats per capil·laritat són màximes arran de terra i van disminuint amb l’altura. Per tal que l’aigua ascendeixi per les parets cal que hi hagi aigua en el subsòl; també, cal que el conjunt de molècules d’aigua que puguin ascendir per la paret tinguin els seus pols negatius cap amunt.

Així doncs, no ho dubti! Tenim la solució als seus problemes d’humitats.

Adreça & Contacte

Adreça

Carretera del Mig, 39 08940 Cornellà de Llobregat

Telèfon
IDIOMES