Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Berga Restaurant Koras Bar Cafeteria Copes. En primer lloc, Kora’s bar som un local situat a la comarca del Berguedà de nova gerència. Així mateix, a les nostres instal·lacions podreu gaudir dels nostres esmorzars, dinars, berenars, sopars

Kora’s Bar és molt més que un restaurant ja que podreu triar en fer un mos, un àpat, prendre un còctel, un cafè, un refresc, etc. A més a més, tenim terrassa per tal que puguis gaudir a l’aire lliure de la teva estona sol o acompanyat.

També, cal dir que el nostre servei proper i familiar fa que us trobeu com a casa. Els nostres esmorzars, aperitius, tapes, vermuts, menús… És a dir, tots els nostres serveis estan a la vostra disposició així com la nostra cuina de mercat. També fem sopars a la carta, menús per grups o celebracions dins un ambient agradable i exquisit.

El nostre restaurant es caracteritza per la comoditat i caliu que oferim als nostres clients i per la nostra cuina acurada i elaborada amb productes de qualitat. D’aquesta forma podem donar als nostres hostes els millors i saborosos plats de la nostra cuina i les nostres arrels.

Complim amb la distància necessària estipulada segons les normes establertes a causa de la Covid-19.

Berga Restaurant Koras Bar Cafeteria Copes

IDIOMES