Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Berguedà Allotjament Casa Rural Domus Maçanós:

Berguedà Allotjament Casa Rural Domus Maçanós; per començar, Domus de Maçanós és una casa pairal construida al segle XI i situada a la Vall de les Lloses a 14 km de Ripoll.

L`allotjament disposa d’un total de 7 habitacions amb capacitat per a 18 persones, amb bany i calefacció.(1 una suite junior amb xemeneia, dues habitacions dobles amb bany + dues habitacions nens/adults contigües, un dúplex 2 habitacions dobles amb bany + supletori i 1 habitació doble amb bany i xemeneia + altell nens/adults).. Casa està situada en plena natura i  a uns 1.000 metres d’alçada al turó d’una finca de 165 hectàrees. Així mateix, la casa encara conserva el seu encant original, mantenint l’estructura de pedra amb els arcs i voltes intactes; tot i que que tota la part interior està remodelada. La pedra és la gran protagonista, però també destaca la utilització de la fusta. És a dir, un allotjament de caràcter singular, màgic i acollidor.

Domus de Maçanós està a disposició de llogar-se íntegrament per a famílies, grups o actes d’empreses. La piscina, les magnífiques estances i les terrasses permeten gaudir d’unes fantàstiques vistes a la muntanya. Un lloc perfecte per a un pla perfecte, no importa amb quina idea vagis, la seva naturalitat i el seu ambient inigualable fan d’aquest Domus un lloc inoblidable.

També, cal dir que una de les activitats més destacades és el senderisme, gràcies a la riquesa paisatgística que hi ha als voltants. Les rutes romàniques permeten al viatger conèixer una mica més la història i la cultura de la comarca. 

Ripollès Berguedà Turisme Rural Allotjament Les Lloses Berga

IDIOMES