Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Berguedà Berga Mudances Provincials Europees Casas:

Berguedà Berga Mudances Provincials Europees Casas. Per començar, Mudances i Transports Casas és una de les empreses de Mudances de Barcelona de referència dins el sector logístic. Estem situats a Berga.  La nostra llarga experiència així com la qualitat en el servei, serietat i garantia de les nostres feines, fa que els nostres clients dipositin la seva confiança a Mudances Casas.

La nostra empresa va començar l’any 2002 amb l’especialització de mudances a particulars dins de la província de Barcelona; així mica en mica vam anar expandint la nostra àrea geogràfica oferint també, serveis de mudances a empreses i transports a la resta de la geografia nacional i Europa.

  • Mudances locals
  • Mudances provincials
  • Mudances nacionals
  • Mudances europees

A més a més, disposem de tots els recursos mecànics i humans per tal de poder desenvolupar la nostra feina de manera professional, efectiva i ràpida.

També, comptem amb tota la documentació necessària, assegurances de transports i assegurances de responsabilitat civil. Ja que d’aquesta forma, facilitem la confiança dels nostres clients cap a nosaltres.

Ens pot trucar sense compromís per tal de concertar una entrevista; un agent comercial de la nostra empresa el visitarà i li donarà pressupost el més aviat possible. Si pot ser, en el mateix moment de la cita.

Adreça & Contacte

Adreça

Camí de Can Ballús, 135, nave 5, 08600 Berga,

Telèfon
IDIOMES