Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Berguedà Montmajor Maquinària Agrícola Puigpiqué: 

Berguedà Montmajor Maquinària Agrícola Puigpiqué; per començar, la nostra empresa familiar troba les arrels a mitjans del segle XIX. Ja que en Pere Puigpiqué l´any 1860, va començar a treballar com a ferrer. Més tard, va començar a treballar amb el ferro produint diverses eines i màquines per treballar el camp.  

Tot i així, amb el pas dels anys hi ha moltes coses que encara conservem; començant per la nostra senzillesa a l’hora de treballar. Cosa que ens permet adaptar-nos a les necessitats del client i oferir-li el nostre tracte més sincer i proper. 

Actualment, ens dediquem a la reparació, fabricació i venda de maquinària agrícola, remolcs i enganxalls de cotxe.

A més a més, venem productes nous i d’ocasió per tal de donar servei per a totes les butxaques. També, cal dir que tenim tot tipus de maquinària agrícola, de totes les mides i amb recanvis a uns preus molt competitius.

L’agricultura moderna i competitiva va lligada a la selecció de l’equip mecànic més apropiat reduint els costos de producció per una banda; per altra banda, incrementant la productivitat de la mà d’obra ocupada a l’agricultura i repercutint en la millora del nivell de vida. 

Berga Girona Empordà la Selva la Cerdanya Solsonès Garrotxa Bages 

IDIOMES