Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Blanes Electrònica Telecomunicació Zetta: 

Blanes Electrònica Telecomunicació Zetta; per començar, som una empresa situada a Blanes (la Selva) amb més de 12 anys d’experiència. Així mateix, cal dir que a Zetta Electrònica som una botiga de subministraments electrònics, telecomunicacions i tecnologia especialitzada. Per tant, treballem i comercialitzem amb tot tipus de components electrònics i recanvis per a servei tècnic. Disposem de botiga virtual on podràs fer les teves compres. A més a més, comptem amb els experts en botiga per assessorar qui ho necessiti. 

Treballem amb les millors marques d’àudio professional, a més dels millors efectes d’il·luminació i derivats; ja que, tenim les millors marques i més importants en so i il·luminació espectacular a nivell nacional. Quan a efectes d’il·luminació comptem amb les millors marques LED i làser.  Assessorem als nostres clients del material adequat a cada moment i garantim que les instal·lacions resultin el més modernes i efectives possibles. 

I perquè la seguretat de les llars i negocis no falli mai, a Zetta Electrònica estem per garantir que això sigui així. És a dir, estem a l’avantguarda en sistemes i productes dedicats a la vigilància, control i avís davant de situacions de vulnerabilitat, seguretat, contra incendis, etc… 

  • Xarxes informàtiques, wifi
     
  • Seguretat, Videovigilància i Contra Incendis
     
  • Control d’Accessos
     
  • Il·luminació espectacular i Sonorització 
IDIOMES