Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Breda Reparació Electrodomèstics Albert:

Breda Reparació Electrodomèstics Albert; per començar, som un taller especialista en reparació multimarca d’electrodomèstics situat a Breda. Així mateix, al  nostre taller li posem solució a qualsevol avaria del seu electrodomèstic d’una forma ràpida i eficaç. També realitzem instal·lacions de nous aparells. Els nostres serveis són atesos de forma immediata.

  • Assecadores
  • Aire condicionat
  • Rentadores
  • Rentavaixelles
  • Neveres

Amb la nostra llarga trajectòria en el món de la reparació d’electrodomèstics, som especialistes en resoldre qualsevol avaria o incidència  i de qualsevol marca. Així mateix, oferim un servei de diagnòstic ràpid, per tal que vostè pugui decidir allò que li sigui més convenient.

A més a més, a Tallers Albert  donem resposta a tots els dubtes o preguntes que li puguin sorgir; ja que, treballem tant per a particulars com per a empreses i botigues. També, cal dir que el nostre taller està especialitzat en reparar electrodomèstics de l’habitatge. Ademés, oferim un servei professional de venda i instal·lació, que consisteix a subministrar qualsevol peça o accessori que requereixi el seu aparell. És per aquest motiu, el qual també és important disposar de recanvis dels seus aparells, per poder rentabilitzar-los i recuperar-los; és a dir, donar una altra vida als nostres electrodomèstics en comptes de malbaratir els aparells.

Adreça & Contacte

Adreça

Carretera Arbucies, 73, 17400 Breda

IDIOMES