Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Cafeteria la Marquesina Sant Feliu Guíxols:

Cafeteria la Marquesina Sant Feliu Guíxols, en primer lloc, cal dir que son una cafeteria sandvitxeria situada al centre de Sant Feliu de Guíxols. Donat que estem en un local nou i climatitzat, pots gaudir de la tranquil·litat i de la nostra terrassa exterior a la zona de vianants. També, pots compartir en grup el nostre patí interior o simplement recrear-te a la cafeteria. Així mateix, cal dir que disposem de cuina oberta tot el dia, obrim tot l’any i no tanquem al migdia.

  • Cafeteria
  • Sandvitxeria
  • Ganxotapes
  • Menjar per emportar

Vine a dinar o sopar i decora la teva mandala Marquesina amb els colors que et deixem a taula…

Així també, pots venir a tastar els nostres cafès, 100% aràbics. La nostra qualitat en els productes així com la professionalitat del nostre servei, fan que la Marquesina pugui garantir gairebé, l’èxit d’un berenar, d’un esmorzar, d’un cafetó, d’un refresc, etc.

A més, disposem d’un ampli assortiment en mini entrepans així com pels més llaminers, croissants, magdalenes i pastisseria casolana dolça i salada. A nostra cafeteria som especialistes en amanides, entrepans americans i hamburgueses. Així també, trobaràs plats combinats i una àmplia varietat de postres casolanes i irresistibles.

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES