Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Merceria Cal Boter Palamós:

Merceria Cal Boter Palamós. Per començar, som una merceria de Palamós. A la nostra botiga trobareu tot tipus de granadura, pasamaneria variada, varietat de puntes, brodats, tapissos, complements; així com pintures per al carnaval, llanes i fils, cotilleria, mitges i mitjons de fantasia, etc.

Cal Boter disposa d’una àmplia seleció de cotilleria per a qualsevol estació de l’any, tardor, estiu, primavera… I per aquelles persones més atrevides, disposem d’una gran varietat de pedreria per la roba, pasamaneria variada i abaloris perquè puguis customitzar la teva roba al teu gust i fer-ne peces úniques i exclusives. Et recordem que aquest any tornen a estar de moda els lluentons, els brodats, el ganxet

També, disposem d’un ampli ventall d’accessoris de cosir, capses de cosir, bastidors per que puguis crear sense límits; gaudeix del plaer de crear amb totes les eines i accessoris que et donem a la nostra merceria; és a dir, la teva merceria de confiança.

Acosta’t a la nostra botiga i descubreix tot el que tenim per la nova temporada: roba íntima, mitges, mitjons, botons, cremalleres… La nostra experiència en el sector així com la qualitat dels nostres productes marquen la diferència. Imagina i posa’t a fer les teves creacions.

 

IDIOMES