Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Caldes Montbui Anàlisis Dietista Centre Mèdic:

Caldes Montbui Anàlisis Dietista Centre Mèdic. En primer lloc, el Centre Mèdic Dra. Maria Xalabarder situat a Caldes de Montbui, ofereix diverses especialitats mèdiques per tal de donar cobertura a la demanda dels seus pacients.

  • Doctora especialitzada en nutrició i dietètica on creem dietes personalitzades i adaptades a les diferents característiques de cada persona. Ajustem i perfilem detalladament el tipus de nutrició més adequada en cada patologia.
  • Fem anàlisis clíniques (Laboratorio Echevarne), per tal de donar cobertura i contribuir a l’estudi, prevenció, diagnòstic, seguiment i tractament de les malalties. Fem analítiques tant privades com per a les principals mútues sanitàries.
  • Medicina Familiar i comunitària ja que, es tracta d’ una especialitat mèdica que abasta la cura total de la salut de les persones i les famílies, integrant àrees biològiques, també clíniques i conductuals.
  • Medicina estètica basant-nos en la promoció de la bellesa i la salut mitjançant pràctiques mèdiques de petit intervencionisme. Per tant, l’objectiu principal és la restauració, el manteniment,  la cura corporal, la salut i la bellesa.

Així mateix, cal saber que el nostre Centre Mèdic Dra. Maria Xalabarder disposa de plataforma de telemedina; d’aquesta forma, busquem millorar la salut d’un pacient, permetent la comunicació interactiva a distància en temps real entre el pacient i el metge.

PROMOCIÓ SETEMBRE I OCTUBRE 2021:
3 MESOTERÀPIES FACIALS 280€

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES