Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Caldes Montbui Menjar Endur Restaurant Olimpo:

Caldes Montbui Menjar Endur Restaurant Olimpo. Per començar, el restaurant Olimpo es troba situat a Caldes de Montbui; els serveis del nostre restaurant també passen pel menjar per endur per tal de poder donar un servei integral de les nostres instal·lacions. Disposem de cuina mediterrània de muntanya especialitzada en carns a la brasa i menjar casolà. És a dir, tota una alternativa per si no volem  o podem cuinar i ens ve de gust demanar menjar a domicili un bon àpat sà, fet amb cura i caliu; tal i com ens ho feia la nostra àvia.

A la carta podeu veure diferents plats, tot i que podem destacar els canelons gratinats, la vedella amb bolets, braó de xai al forn, ànec amb peres,  bacallà amb samfaina, fideuà (5 persones), etc. També, sempre ens hem distingit pels nostres esmorzars de forquilla. A més a més d’hamburgueses casolanes de proximitat, entrepans calents o freds i begudes.

A més, disposen d’un menú diari, un menú per a nens, un menú per a grups (amb reserva prèvia), un menú de cap de setmana i festius i dos menús de cargols (un de dilluns a divendres i un altre de festius).

També, cal dir que disposem de terrassa, aparcament privat per a clients i cuina ininterrompuda. Per aquest motiu, és ideal per venir en família i/o amics, o si més no, fer una comanda i te la portem a casa.

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES