Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Càmping Àmfora Sant Pere Pescador:

Càmping Àmfora Sant Pere Pescador , som un càmping situat al cor de la Costa BravaSant Pere Pescador ideal per gaudir d’unes vacances en família. També disposem d’un espai aquàtic únic i accés directe a la platja de sorra fina; pistes i activitats esportives, equip d’animació de petits i grans, serveis de restauració, hipermercat i accessibilitat per a tothom. Així mateix, cal dir que tenim parcel·les, bungalows i apartaments per tal que triï l’opció que més li agradi.

Càmping de 4 estrelles  en una platja de sorra fina dins el Parc Natural d’Aiguamolls de l’Empordà. Un espai ple de natura marina amb 4 piscines. Així mateix, cal dir que disposem d’activitats per a totes les edats, i d’aquesta manera, us podreu divertir tant en família, com en grup, o decidiu venir en parella. Oferim un ampli ventall de possibilitats i serveis que faran més fàcil la seva estada o vacances. Tenim una gran varietat de bungalows, mòbil-homes i parcel·les.

A la zona de l’Empordà, tindràs la sort de poder conéixer pobles mítics de la Costa Brava (Pals, Begur, Tamariu, Calella, Palamós…) Però també, podràs visitar  els altres pobles d’interior, molt autèntics i allunyats del turime en massa.

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES