Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Càmping el Pont Vilanova de Sau:

Càmping El Pont Vilanova de Sau; en primer lloc, dir que som un càmping de muntanya situat a la comarca d’Osona. Així mateix, el nostre càmping disposa d’unes modernes instal.lacions per tal de gaudir i organitzar esports d’aventura al mateix càmping; estem situats a prop del Pantà de Sau, a la població de Vilanova de Sau (Osona). També, cal dir que estem a peu de riu de pesca; el càmping disposa de minigolf, camps de futbol, bàsquet i voleibol, petanca, piscina, bar i carpa per fer animacions i discoteca. Bungalows i refugi-masia amb capacitat per a grups de fins a  30 persones. Terreny especial per a grups i esplais. Possibilitat d’allotjar-te i portar els teus propis cavalls. Preus especials per caravanes per temporades.

No és necessari desplaçar-se al Pirineu, ja que l’entorn del nostre càmping ofereix els mateixos al·licients; fins i tot, millors estímuls envoltats de natura i immersos dins el Parc Natural de les Guilleries.

El nostre càmping situat a la Riera Major entre l’ombra dels nostres abets, es respira un ambient familiar i agradable que es reflacteix entre els nostres clients. També, cal saber que durant l’estiu és tot un luxe poder estar tot el dia en banyador i a la nit dormir amb una manteta; cosa que fa que a les nits estiuenques es pugui descansar bé.

Estem molt a prop de Barcelona en un indret amb una bellesa incomparable entre Sau, el Collsacabra i el Montseny, un paradís paisagístic, històries i llegendes del Serrallonga que perduren en el temps per sempre més…

 

 

Adreça & Contacte

Adreça

Pont de Malfogassa, s/n Vilanova de Sau

Telèfon
IDIOMES