Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Càmping Neptuno Pals:

Càmping Neptuno Pals; és un càmping situat a Pals (Girona), tranquil i d’ambient familiar, situat al cor de la Costa Brava a 1 km de la platja de Pals. A més, el càmping disposa de bungalows i mòbil-homes de lloguer així com àmplies parcel·les. Tot el càmping està sombrejat per pins. També, tenim piscina semi-olímpica, piscina per als més menuts i un SPA de 6 pax; així com, vàries zones de jocs infantils, trepes, tirolina, llits elàstics, … Pistes de bàsquet, tennis i paddle. El càmping té cobertura de WiFi, Bar i Supermercat. Els mesos de juliol i agost, disposem d’ equip d’ animació i shows nocturns. Ideal per vacances familiars amb nens.

  • Dates amb súper descomptes del 19/5 – 04/6 del 2024 en Pernoctar 7 nits pagues 5
  • Dates amb súper descomptes del 01/9 – 17/9 del 2024 en Pernoctar 10 nits pagues 7
  • Promocions a l’agost del 2024 en pernoctar 10 nits

Escull les dates entre les quals vols realitzar la teva reserva i s’aplicarà directament el descompte. Treballem de valent per tal que passis unes vacances o escapada en família amb la major seguretat i tranquil·litat per a tu i pels teus.

Les teves vacances al teu abast, ja no tens excuses per desconnectar la teva família i els teus al bell mig de la Costa Brava, a Pals.

 

IDIOMES