Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Canet Cafeteria Restaurant Can Xandri:

Canet Cafeteria Restaurant Can Xandri; primerament, som una cafeteria situada al Maresme, concretament al centre de Canet de Mar. Podràs gaudir d’un bon cafè, o un bon àpat amb el nostre menú diari. Així mateix, cal dir que la nostra cuina està elaborada amb productes de proximitat i qualitat; per això, recomanem els nostres menús ja sigui de diari o menús de caps de setmana per tal de gaudir d’una cuina fresca i de temporada. A més a més, pots degustar els nostres productes de pastisseria que no et deixaran indiferent.

Al nostre local tenim una particularitat especial: durant els mesos més freds, et servim en un ambient amable i distès; mentre que a l’estiu pots gaudir de les nostres tapes, aperitius, àpats o refrescos a la nostra terrassa.

És a dir, t’oferim diverses possibilitats per a diferents ocasions: A la nostra cafeteria restaurant pots fer una celebració en grup, celebracions familiars, batejos, comunions… Qualsevol esdeveniment que vulguis festejar ja saps que això  és la nostra especialitat. També, pots prendre un bon cafè, relaxar-te després de la feina amb una cervesa, gaudir de la companyia amb els teus amics, etc. Bon preu i molt bona qualitat! Estarem encantats de rebre’t. Segur que tornaràs!

IDIOMES