Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Cardedeu Venda Calçots Mongetes Ganxet Cal Carro. En primer lloc, Cal Carro som pagesos del Vallès Oriental (Cardedeu). Oferim els nostres serveis agrícoles així com els nostres productes de proximitat i directes de la terra al consumidor. Per exemple, calçots acabats de collir i curosament seleccionats per gruix perquè tinguin el punt de cocció exacte; o les extraordinàries mongetes del ganxet.

També, venem fems i palla. És a dir, tot allò relacionat amb el món de la pagesia.

El calçot és un dels productes més distingits de la gastronomia catalana. Així mateix, el seu consum i la temporada d’aquest aliment té lloc entre els mesos que van de novembre a abril. Això no obstant, és especialment després de l’ hivern quan es donen les grans calçotades. Les propietats del calçot són molt similars a les de la ceba; ja que, el seu alt contingut en fòsfor ajuda a l’enfortiment dels ossos i les dents. A més a més, protegeix l’intestí, és un aliment diürètic ideal per a dietes destinades a la reducció de pes; també afavoreix el control de l’obesitat, és un poderós antioxidant, entre d’altres moltes propietats.

La mongeta del ganxet és un aliment únic en el món molt recomanable per a diabètics; també regula el nostre trànsit intestinal per la seva quantitat en fibra. Afavoreix el nostre metabolisme cel·lular, ric en vitamina C, i oligoelements com el ferro, manganès, calci i potassi.

Cardedeu Venda Calçots Mongetes Ganxet Cal Carro

Calçots Mongeta Ganxet Palla Fems Serveis Agrícoles Vallès Oriental

Adreça & Contacte

Adreça

M945+9G Cardedeu

Telèfon
IDIOMES