Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Cardedeu Mecànic Taller Ambròs. En primer lloc, a Taller Ambròs estem situats al Vallès Oriental a Cardedeu; així mateix, cal dir que disposem d’una trajectòria professional de més de 60 anys oferint els nostres serveis. En Pere Ambròs va ser el fundador del taller l’any 1961, que posteriorment, el seu fill Joan regentaria a dia d’avui.

A més del servei al client també podem destacar els acabats de les nostres feines així com la qualitat de les peces que fem servir a l’hora de fer qualsevol reparació.

Actualment, som un taller multimarca, tant en venda de cotxes com les seves reparacions al nostre taller. Venda de vehicles nous, seminous i d’ocasió, també assegurances i sistemes de finançament.

·         MANTENIMENT MULTIMARCA

·         LÍNIA PRE-ITV

·         MECÀNICA

·         REVISIÓ I CANVI D’OLI

·         PNEUMÀTICS

·         FRENS

·         CORRETJA DE DISTRIBUCIÓ

·         CLIMATITZACIÓ

·         AMORTIDORS

·         ESCAPAMENT

·         TRANSMISSIONS

·         PLANXA I PINTURA

·         ELECTRICITAT

·         VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ

·         SERVEI DE RECOLLIDA I ENTREGA A DOMICILI

Per tant, l’objectiu principal del nostre taller mecànic Ambròs és donar el millor servei i la màxima satisfacció als nostres clients; per aquest motiu, des de sempre hem comptat amb personal qualificat necessari per dur a terme les tasques que garanteixen un servei òptim; tant en l’apartat de venda de cotxes com en administració, com l’àrea de reparació.

Cardedeu Mecànic Taller Ambròs

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer Llinars, 257, 08440 Cardedeu

Telèfon
IDIOMES