Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Cardedeu Segona Mà Outlet Antiguitats Safsara:

Cardedeu Segona Mà Outlet Antiguitats Safsara; d’una banda, cal dir que som una botiga d’articles de 2a mà de Cardedeu (Vallès Oriental). Som un establiment de compra i venda de liquidació d’estocs a l’engròs i al detall. El nostre assessorament personalitzat així com el nostre bon tracte i servei al client, marquen la diferència.

Per altre banda, a part de disposar d’articles de segona mà, també tenim outlet , antiguitats pels amants de les coses antigues i d’altres oportunitats. A més a més, tenim articles de regal, petits i grans electrodomèstics, parament, informàtica, etc. Cal esmentar que disposem d’eines de la construcció així com de jardineria, apartat de mobiliari i decoració. És a dir, una botiga de 2a mà gairebé integral on podrà trobar tot allò que necessiti a bon preu.

Per últim i per acabar, disposem d’un ampli horari de dilluns a dissabte per tal que pugui visitar les nostres instal·lacions; el nostre personal està en constant formació per poder donar el millor de nosaltres dia a dia i poder aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

Horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13 i de 16.30 a 20.15 hores

Dissabtes de 10 a 14 hores.

Deixa un comentari

IDIOMES