Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Xai Bagà Carn del Cadí Moixeró:

Xai Bagà Carn Cadí, som la tercera generació de pastors i ramaders, dedicada a la criança natural i ecològica de xais de Bagà (comarca del Berguedà).
Donem una criança natural per tal d’oferir al client la màxima qualitat de carn de xai i al millor preu, ja que, no tenim intermediaris que puguin encarir la nostra carn; també li portem a casa seva a un preu molt assequible, amb tota confiança i una alta qualitat.

A més, a la nostra explotació hi ha 750 ovelles ripolleses. Aquesta ovella es caracteritza per ser un animal de gran qualitat, tant pel que fa a la seva carn com a la seva llana. Fem un seguiment durant tot l’any del ramat per poder assegurar una màxima qualitat en la carn dels nostres xais; ja que, durant l’estiu pugem el ramat a la muntanya a les pastures a més de 2000m d’alçada. Mentrestant, anem arreplegant herba dels camps per tal de poder alimentar el ramat durant els mesos d’hivern.

Poden fer la seva comanda de xai o cabrit mitjançant el nostre web, per telèfon o per correu electrònic. Repartiment a tot Catalunya.

1/2 Xai a 11€/Kg (despeses de transport incloses)

Xai sencer a 10€/Kg (despeses de transport incloses)

Ciança natural xai

 

 

 

IDIOMES