Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Carns Ecològiques Yolanda el Masnou:

Carns Ecològiques Yolanda el Masnou; perquè ens agrada la natura i respectem els animals i el medi ambient. Ens preocupa la nostra salut i mirem per tu. Som una empresa familiar situada a el Masnou. Així mateix, a qualitat dels nostres productes, ens distingeix de la resta de carnisseries. Les nostres vaques i vedells viuen a l’aire lliure i pasturen durant tot l’any pels prats i muntanyes del Pirineu de Lleida, lliures de pesticides, hormones i colorants. Carns i derivats d’ aus, ous, conills i cacera.

El resultat és una carn exquisida amb un sabor i tendresa inigualable. Tenim una gran varietat de carns ecològiques com porc eco-ibèric, vedella, xai, bou i porc. També disposem d’ elaborats propis ecològics com salsitxes, hamburgueses variades, carns arrebossades, croquetes, russos, flamenquines, etc.

També, cal dir que tenim carn de cavall, que com ja sabeu és molt més sana que altres carns habituals en la nostra taula. Aquesta carn equina és més magra que el pollastre o el gall d´indi; a més a més, ens aporta proteïnes i ferro necessaris per el nostre organisme. Així mateix, convé saber que la carn de xai és una de les carns que ens aporta més energia, proteínes i ferro. Dada a tenir en compte a l’hora de triar una o altre carn.

Comentaris 1

  1. Pingback: Carn ecològica el Masnou | www.totguia.cat

Deixa un comentari

IDIOMES