Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Carns Salvà Bordils Girona:

Carns Salvà Bordils Girona. Primerament, som una empresa majorista dedicada a la comercialització a l’engròs de carns, productes i derivats. Tenim tot tipus de carn de porcí, boví i xai seleccionada diàriament de les millors races per tal d’oferir als nostres clients productes de primera qualitat i de proximitat; la nostra empresa es troba situada a Bordils (Girona).

Oferim carns fresques i acuradament elaborades. Així mateix, ens adaptem a la forma de treballar que cada client prefereixi. A la nostra empresa disposem de personal qualificat i de tota l’estructura logística necessària per complir amb els terminis d’entrega i temps establerts amb els nostres clients. Així, d’aquesta forma mantenim un compromís de formalitat amb els nostres clients. Així mateix, volem que els nostres compradors puguin gaudir d’una experiència de compra diferent i fet a la seva mida.

Aquest nou concepte gira entorn a les necessitats de cada client ja siguin restaurants, botigues, càterings… També, disposem de personal qualificat i experimentat que li ajudarà en la seva compra. És a dir, a les nostres instal·lacions serà la forma de trobar-ho tot en porcí i boví, dins el mateix proveïdor; carns a l’engròs, productes i derivas de qualitat a bon preu.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Lugar Barri Molí, 2, 17462 Bordils

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES