Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Castellar Vallès Farmàcia Ortopèdia Catalunya Núria:

Castellar Vallès Farmàcia Ortopèdia Catalunya Núria. En primer lloc, la nostra farmàcia es troba situada a Castellar del Vallès. Així mateix, oferim un servei de salut integral per tal que els nostres usuaris comptin amb un gran ventall de productes de qualitat i garantia; d’aquesta manera i amb el nostre assessorament personal es podran definir per aquell producte que més convingui. El nostre equip multidisciplinari, dinàmic i experimentat,  està format en diferents camps de la salut i està en constant formació per poder oferir l’assessorament més adient.

A més a més, podem ajudar i informar els clients amb eficàcia, en les tasques pròpies, les especialitzades del medicament i en tots els temes relacionats amb la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia.

Els nostres serveis més destacats són:

  • Ortopèdia
  • Dermocosmètica
  • Fitoteràpia – Flors de Bach – Homeopatia
  • Dietètica
  • Puericultura

També, a Farmàcia Catalunya Núria oferim servei personalitzat de consell en nutrició, Flors de Bach i ortopèdia; realitzem tasques de seguiment terapèutic i preparació de la medicació per augmentar l’eficàcia dels tractaments.

Disposem de servei a domicili si no pots venir a recollir una comanda.

Cal dir que tenim un ampli horari per tal que pugui venir a l’hora que més li convingui.

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES