Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Centelles Ferro Acer Inoxidable Tot Metall: 

Centelles Ferro Acer Inoxidable Tot Metall; primerament, cal dir que som una empresa de serralleria metàl.lica ubicada a Centelles (Osona). Amb molts anys d’experiència i coneixement del sector, fa que siguem empresa de referència a la zona. Realitzem la fabricació i muntatge de reixes, portes, baranes, tancaments, escales i tota mena d’estructures metàl·liques. 

A més a més, a Tot Metall treballem amb diversos materials per tal de donar respostes integrals a les necessitats i demandes dels nostres clients: 

  • Acer inoxidable i ferro: marcs acristallats, escales, mobles 
  • Ambdós materials: portes de garatge, baranes, portes de jardí, tanques, reixes… 

La nostra filosofia de treball es basa en la qualitat i la millora constant dels productes i serveis que oferim. Per aquest motiu, a Tot Metall seguim les últimes tendències en disseny i selecció de materials. D’ aquesta forma podem donar un millor servei i de qualitat. 

També oferim assessorament a empreses i particulars sense cap mena de compromís. Per tant, oferim solucions en base a les necessitats de cada client. També cal dir, que les nostres premisses a l’hora de treballar són: el professionalisme durant tot el projecte i la satisfacció dels nostres clients en finalitzar la feina encomanda i els terminis establerts. 

Adreça & Contacte

Adreça

Torras i Bages, Nau 4 08540 Centelles

Telèfon
IDIOMES