Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Centelles Serralleria Ferro Alumini Projectes Castells:

Centelles Serralleria Ferro Alumini Projectes Castells; primerament, cal dir que som una empresa situada a la comarca d’Osona, Centelles. Empresa especialista en muntatge i fabricació d’estructures metàl·liques,  i també, portes i finestres. Més de 30 anys avalen les nostres feines.

  • Treballs en acer inoxidable i ferro com poden ser escales, baranes, portes de garatge, mobles a mida i també marcs amb vidre.
  • Feines en alumini i PVC com tanques de jardí, persianes i mosquiteres, finestres, portes, mallorquines, mampares de bany…

A Projectes Castells seguim les últimes tendències tant de disseny com d’utilització de nous materials; d’aquesta forma, els acabats de les nostres feines són el millor resultat d’un servei òptim i integral.

A més, oferim el nostre assessorament a empreses i particulars per tal de trobar la millor solució per ambdues parts; ja que, la nostra empresa està en constant formació per tal de donar el millor servei al millor preu així com els acabats de les nostres feines amb els millors materials del mercat. La nostra dilatada experiència, així com els nostres treballs i acabats, fan que siguem una de les empreses de serralleria i alumini referent a tota la zona.

Donem servei a tot Catalunya.

IDIOMES