Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Centre Veterinari Mirasol:

Centre Veterinari Mirasol. Som una clínica veterinària de Mirasol (Sant Cugat del Vallès), on el nostre equip de professionals treballa per al benestar de la seva mascota. Així mateix, a Centre Veterinari Mirasol disposem d’un servei  veterinari de qualitat on realitzem tot tipus de proves diagnòstiques i tractaments.

Així mateix amb una llarga trajectòria professional de més de 25 anys, hem anat creixent gràcies a la satisfacció dels nostres clients. La nostra premissa és fer una feina ben feta i un servei òptim com el del primer dia. Amb el pas del temps, hem anat introduïnt les noves tecnologies junt amb la nostra constant formació per tal de donar una detecció, diagnòstic o tractament el més ràpid possible i poder posar solució o remei.

A més a més, el nostre grup de professionals veterinaris  s’esforça dia a dia per tal d’oferir-vos el millor servei clínic veterinari amb un tracte proper i personal. Cuidem de la vostra mascota perquè gaudeixi d’una bona salut tant externa com interna. També, us recordem que la visita periòdica al veterinari, ens pot estalviar molts mals de cap; i també, tractaments de cost elevat que es podrien haver evitat si s’hagués dut a terme unes visites pautades al veterinari.

IDIOMES