Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Clínica Dental Llinars Dentalux:

Clínica Dental Llinars Dentalux; som un centre dental situat a Llinars del Vallès;  Així mateix, disposem de diversos tractaments d’odontologia; com poden ser  implants, periodòncia, blanquejaments, ortodòncia, pròtesis fixes i remobibles, odontologia general i altres tractaments. És a dir, una clínica dental integral per a tota la família.

Dentalux Clínica Dental, la nostra trajectòria professional de més de 30 anys d’experiència, fa que els nostres clients es sentin com a casa; ja que,  totes les nostres feines estan garantides degut a la qualitat dels materials que fem servir, així com la nostra qualitat professional. També, cal destacar la nostra constant dedicació i esforç per donar el millor de nosaltres als nostres pacients. Per aquest motiu, al nostre centre dental serà atès de forma eficient amb una atenció totalment personalitzada i amb un servei integral. Sempre busquem la millor solució i la més viable de cara al pacient i les seves necessitats. La satisfacció dels nostres clients és la raó de la nostra existència.
Nosaltres li assessorarem del tractament més adient per la seva salut bucodental. A més, la primera visita junt amb el pressupost són gratuïts.
No ho dubti, i vingui a visitar-nos; som els professionals del seu somriure.

Adreça & Contacte

Adreça

Prat de la Riba, 16 Llinars del valles

IDIOMES