Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Clínica Dental Vitaldent Tarragona 2:

Clínica Dental Vitaldent Tarragona 2; per començar, cal dir que som una clínica de referència a Tarragona. Estem situats molt a prop de l’Hopital Joan XXIII amb fàcil accés i sense haver-nos d’endinsar al centre de la ciutat. Així mateix, oferim tots els serveis odontològics i d’implantologia dins les nostres instal·lacions modernes i actuals. Vitaldent Tarragona 2 disposa de tres gabinets, amb la tecnologia i els tractaments més avantguardistes que representa la nostra marca amb una experiència de més de 28 anys.

TRACTAMENTS DISPONIBLES:

  • Implantologia: A la nostra clínica, els nostres implantòlegs li ajudaran a trobar la millor solució, en cas que en falti alguna peça dental. A més, la nostra feina està basada en l’excel·lència professional i amb els millors materials i mètodes. Així, aconseguirem recuperar el seu somriure junt amb una bona masticació.
  • Estètica dental: A les nostres instal·lacions oferim diversos serveis d’estètica dental. Van des del emblanquiment fins les facetes dentals (carillas). És a dir, podrà lluir unes dents més maques i harmòniques.
  • Ortodòncia: Aquests tractaments van dirigits no només a nens i adolescents, sinó a tota aquella persona que vulgui tenir un somriure perfectament alineat. També, a Vitaldent Tarragona 2 oferim la possibilitat d’un tractament d’ortodòncia invisible.
  • Odontologia general: A més a més, podrà resoldre problemes en relació amb la seva salut buco-dental, càries, cirurgia, odontopediatria, pròtesis, neteges bucals, bruxisme…
  • Endodòncia: Oferim solució als obstacles o dificultats que puguin aparèixer amb el pas dels anys, pel que fa a les dents i les genives.
  • Periodòncia: Així també, els nostres professionals especialitzats donaran solució als seus problemes de gingivitis i periodontitis; d’aquesta manera, tindrem cura del seu somriure i evitarem la pèrdua de qualsevol peça dental.

Tractament integral per a tota la família.

Horari de dilluns a divendres de 9 a 21 hores; dissabtes de 9 a 15 hores.

Deixa un comentari

IDIOMES